Vårrengjøring ..

Fy faen og jeg hater og starte på vårrengjøringen , men fy faen og deilig det er når man er ferdig :) . . Jeg mener , det er begrensa hvor gøy det er og stå på en stol oppunder taket og vaske / tørke lister med mild høydeskrekk og en evig redsel om at stolen skal knekke er det ikke kult . Men nå lukter det blomster i hele huset og det er egentlig jævlig digg !

Var nede og så 1 ste omgangen an Drammen FK - NSIL , Nsil vant 2-1 og fikk en bra start på sesongen , 2 mål av fyrtårnet Stensrud , morro med seier ... Så på pulja , ser ikke veldig avskrekkende ut egentlig så skal bli morro og se om det holder hele veien inn .. 

Ellers er det lite nytt og fortelle , men skjer vel noe ordentlig , utrolig fantastisk snart tenker jeg :) .. Vinner i Lotto på lørdag eller noe sånt -- DA blir det mye og fortelle :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

fiskesjefen

fiskesjefen

36, Sande i Vestfold

Født 6 desember , det glade år 1974 . Har 2 barn ( Noah på 3 og Mads André på 10 ) . Forlovet med Linn som jeg har vært sammen med siden vi møttes på jobb i 2004 . . Oppvokst i Skoger ( eller Skauer som vi sier ) med idrett , jakt og fiske inn med morsmelka..

Kategorier

Arkiv

hits